Desk for a day

Werkplekken

Huur voordelig een werkplek

Een werkplek huren bij het Huis van de Commons kan zowel per dag als per maand. Een dagplek kost €10 exclusief BTW en is te boeken via het systeem hieronder. Een maandplek is te huren voor €125 exclusief BTW en is te boeken door te mailen naar info@decooperatie.org.

We zijn vanaf ongeveer 9u 's ochtends in het pand. Hier vind je als freelancer alles wat je nodig hebt: een zelfgekozen werkplek, koffiezetapparaat, goede bereikbaarheid, een grote tuin waar je ook kunt werken en freelancecollega's om ideeën mee uit te wisselen. Mocht je na reservering alsnog niet komen, annuleer dan aub!

Overlegruimte

Boek de keukenruimte voor overleg

Bent u huurder bij het Huis van de Commons en heeft u behoefte aan een overlegruimte? Dan kunt u de keukenruimte boeken zonder bijkomende kosten. De ruimte is te boeken voor maximaal twee uur - mocht u meer tijd nodig hebben, dan dient u een dubbele boeking te maken.

Houd er rekening mee dat de keukenruimte in beginsel een gemeenschappelijke ruimte is voor huurders van de Commons. Dit betekent dat het huurders vrij staat een kop koffie of thee te komen halen. Heeft u behoefte aan volledige privacy? Geef dit dan extra aan nadat u de boeking hebt gemaakt door te mailen naar info@decooperatie.org. Wij zullen dan nagaan of dit mogelijk is.

Tussen 12u en 14u overdag is de keukenruimte niet te boeken in verband met de dagelijkse lunch die tussen 12.30 en 13.30 plaatsvindt.