Agenda

"Inclusieve Stad"

Het Huis van de Commons, initiatief van De Coöperatie en het Stadsmakerscentrum (SMC), nodigt je met plezier uit voor een bijzonder ontbijt op donderdag 11 oktober van 8.30 tot 10.30 uur. Dit ontbijt is de eerste van een serie van tien maandelijkse sessies. Elk ontbijt heeft een thema. We verbinden individuele Stadmakers en journalisten vanuit verschillende werelden en achtergronden aan elkaar en aan een concrete casus, ingebracht door de gemeente of een andere vraagsteller in de stad. Het doel van het Huis van de Commons en deze ontbijten is om elkaar nog sneller te vinden in de dagelijkse werkpraktijk, waardoor wij samen meer en grotere opdrachten aankunnen. Er is heel veel te doen in de stad en wij geloven dat samenwerking tussen Stadmakers uit de leef- en systeemwereld, allen met hun eigen specialiteit, hard nodig is in deze tijd.

Themalunch |  Cees van der Laan (Trouw)

Samen met de Sectie Freelancers van de Auteursbond organiseren we weer een inspirerende themalunch met een hoofdredacteur van een toonaangevend medium in Nederland. Deze editie mogen we Cees van der Laan het hemd van het lijf vragen. Ben je benieuwd naar zijn visie en keuzes of wil je gewoon weten hoe je je stukken het beste kunt pitchen bij Trouw? Kom dan naar de themalunch! We verzorgen een uitgebreide lunch met sla, brood, beleg en ander lekkers. Bovendien ben je die dag welkom om bij ons te werken!

Een avond met... | Dolf Rogmans (Villamedia)

Samen met de Sectie Freelancers van de Auteursbond organiseren we weer een inspirerende avond met een hoofdredacteur van een toonaangevend medium in Nederland. Deze editie mogen we Dolf Rogmans het hemd van het lijf vragen. Ben je benieuwd naar zijn visie en keuzes of wil je gewoon weten hoe je je stukken het beste kunt pitchen bij Villamedia? Kom dan naar de themaborrel! We verzorgen deze avond ook een borrel met lekkers. Bovendien ben je die dag welkom om van onze werkplekken gebruik te maken!